×
Filtres |
|
|
|
|
Lema: Coincident amb envasament |
Freqüència total: 56 |
CTILC1 |
industrials a la capital i tres a la comarca dedicades a la conservació i | envasament | de fruites i verdures, nascudes i desenrotllades a l'ombra de la | dels àcids i els àlcalis. Per tant, quan l'alumini s'utilitza per l' | envasament | de productes farmacèutics que no tenen un ph neutre, o que són capaços de | Admetent fins i tot que tot aqueix marge és justificat per gastos en | envasament | , etiquetes, representació comercial, elaboració acurada, etc., no deixa | i venda d'aliments frescos sense envasar. Elaboració, manipulació i | envasament | d'aliments o productes alimentaris amb els quals aquestes operacions es | sense embolcalls, aquests s'eliminaran juntament amb els materials d' | envasament | abans d'introduir-los en el magatzem. Els productes que puguin portar | es podrà vendre la carn ja picada quan compleixi les normes establertes d' | envasament | i etiquetatge, i quan hagi estat elaborada per indústries autoritzades. | dedicat a aquesta especialitat tan pròxima al disseny gràfic que és l' | envasament | i l'empaquetament, el publica, el 1966, Robert Rodergas. El | Els grafistes hi aporten un conjunt de mostres d'investigació dintre l' | envasament | i l'embalatge; les escoles Massana, Elisava i d'Arts Aplicades participen | (maquinària, adobs, insecticides...), i dels outputs agrícoles ( | envasament | , conserves, sucs...), que a poc a poc, ha de ser assumida per les | i venda d'aliments frescos sense envasar; — elaboració, manipulació i/o | envasament | d'aliments o productes alimentaris en els quals aquestes operacions es | superiors a zero graus. L'embalatge L'embalatge o | envasament | contribueix plenament a la venda de qualsevol producte; ha d'adaptar-se a | de les comandes, la preparació de les comandes (picking) —inclòs l' | envasament | i l'embalatge—, el disseny del sistema o xarxa de distribució, | supressió dels productes no rendibles. La branca de la maquinària per a l' | envasament | i l'embalatge, en canvi, ha estat una de les més dinàmiques per la | ha estat una de les més dinàmiques per la importància creixent de l' | envasament | i l'embalatge dels productes alimentaris en les societats desenvolupades. | les matèries primeres a les exigències de producció i elements per a l' | envasament | i l'encaixat), productes acabats procedents de fàbrica (hi ha un moll | combustió espontània; el vici propi; el defecte o la insuficiència de l' | envasament | ; les matèries radioactives i la fusió o fissió nuclear; les diferències | la seva tonnara, la planta de tractament, conserva i | envasament | de la tonyina i s'hi feia la mattanza, pràctica que ja | aliment durant la seva fabricació, transformació, preparació, tractament, | envasament | , transport o emmagatzemament, ha de tenir per efecte, o almenys que sigui | seus possibles efectes sobre la salut. Formes de presentació L' | envasament | dels aliments s'utilitza per protegir-los contra els efectes del | i en facilita el maneig i la comoditat. Hi ha diversos sistemes d' | envasament | , i la seva elecció depèn de diversos factors entre els quals s'inclouen | i la presentació que se li vulgui donar. Existeixen diferents sistemes d' | envasament | i presentació dels productes carnis, que inclouen l'embolicat | dels productes carnis, que inclouen l'embolicat tradicional, l' | envasament | al buit, els sistemes d'envasament en atmosferes modificades | inclouen l'embolicat tradicional, l'envasament al buit, els sistemes d' | envasament | en atmosferes modificades (MAP) i, més recentment, els | atmosferes modificades (MAP) i, més recentment, els sistemes d' | envasament | actiu i intel·ligent. Al natural Tradicionalment, els productes | el millor sistema de conservació tant del color com de l'aroma és l' | envasament | al buit, mantenint sempre el producte en condicions de refrigeració | en els lineals i que estan a disposició dels consumidors necessiten d'un | envasament | que en protegeixi el contingut tot mostrant les característiques del | el contingut tot mostrant les característiques del producte. | Envasament | al buit L'envasament al buit és un sistema que segella el producte | mostrant les característiques del producte. Envasament al buit L' | envasament | al buit és un sistema que segella el producte dins bosses de plàstic on | consumidors la seva avaluació en un envàs atractiu, higiènic i còmode. L' | envasament | al buit és una presentació molt estesa com a sistema de conservació ja | contaminat la superfície de l'embotit i que en reduirien la vida útil. | Envasament | en atmosfera protectora L'envasament en atmosfera modificada | en reduirien la vida útil. Envasament en atmosfera protectora L' | envasament | en atmosfera modificada (MAP) consisteix en l'eliminació i/o | del producte abans del segellat amb materials barrera al vapor. L' | envasament | en MAP es pot fer al buit, en el qual s'elimina la majoria | de segellar els envasos amb materials barrera. De carn fresca L' | envasament | de carn fresca vermella en una atmosfera protectora ha augmentat | abans de cuinar-la. De productes curats i cuits Normalment, en l' | envasament | de productes carnis cuits s'utilitzen atmosferes de aproximadament 70% | gasos o per mantenir la forma de l'envàs. En productes curats i cuits, l' | envasament | en atmosfera protectora és un sistema alternatiu a l'envasament al buit | cuits, l'envasament en atmosfera protectora és un sistema alternatiu a l' | envasament | al buit que ha anat creixent en els últims anys, especialment, per a | entre els talls com l'aspecte encerat. No obstant això, aquest tipus d' | envasament | disminueix la intensitat de l'aroma del producte. En l'envasament en | tipus d'envasament disminueix la intensitat de l'aroma del producte. En l' | envasament | en atmosfera protectora, cal que el material plàstic utilitzat tingui | en posició horitzontal i evitar-ne l'exposició a la llum. | Envasament | actiu i intel·ligent L'envasament actiu fa referència a la | evitar-ne l'exposició a la llum. Envasament actiu i intel·ligent L' | envasament | actiu fa referència a la incorporació d'alguns additius en els sistemes | actiu fa referència a la incorporació d'alguns additius en els sistemes d' | envasament | (que s'alliberen a l'interior de l'envàs, que s'adjunten a l'interior | a l'interior de l'envàs, que s'adjunten a l'interior dels materials d' | envasament | o que s'incorporen dins dels propis materials d'envasament) amb | materials d'envasament o que s'incorporen dins dels propis materials d' | envasament | ) amb l'objectiu de mantenir o augmentar la qualitat i la vida útil del | de mantenir o augmentar la qualitat i la vida útil del producte. L' | envasament | pot anomenar-se actiu quan realitza alguna funció en la conservació de | a més de proporcionar una barrera inert a les condicions externes. L' | envasament | actiu ha estat definit com l'envasament que canvia la condició de | a les condicions externes. L'envasament actiu ha estat definit com l' | envasament | que canvia la condició de l'aliment envasat per augmentar-ne la vida útil | sensorials tot mantenint la qualitat del producte envasat. Aquest tipus d' | envasament | inclou additius o potenciadors de la frescor que poden participar en | o potenciadors de la frescor que poden participar en aplicacions d' | envasament | i així millorar la funció de conservació dels sistemes d'envasament | d'envasament i així millorar la funció de conservació dels sistemes d' | envasament | clàssics. L'envasament intel·ligent és aquell que proporciona informació | millorar la funció de conservació dels sistemes d'envasament clàssics. L' | envasament | intel·ligent és aquell que proporciona informació a l'elaborador, al |
|