DispersionsDispersions   Distribució cronològicacronològica
Distribució
  Distribució geogràficadialectal
Distribució
  Lemes:
  reset   aplica
envasament M 56 oc.
Incloure lemes secundaris
  Filtres
 
     Filtre per autor
     Filtre per títol
     Filtre per any de publicació
     Filtre per tipus  
     Filtre per traducció  
     Filtre per varietat  
CTILC (1833-2018)
Imprimir  
CONCORDANCES D'UN LEMA
  Enrere Nova consulta
 
 
Lema:  Coincident amb envasament Freqüència total:  56 CTILC1
  Mostra sobre el resultat     Quantitat:  aleat. línia punt a punt Quantitat per pàgina: 
  Ordenació:
referències integrades

industrials a la capital i tres a la comarca dedicades a la conservació i envasament de fruites i verdures, nascudes i desenrotllades a l'ombra de la
dels àcids i els àlcalis. Per tant, quan l'alumini s'utilitza per l'envasament de productes farmacèutics que no tenen un ph neutre, o que són capaços de
Admetent fins i tot que tot aqueix marge és justificat per gastos en envasament, etiquetes, representació comercial, elaboració acurada, etc., no deixa
i venda d'aliments frescos sense envasar. Elaboració, manipulació i envasament d'aliments o productes alimentaris amb els quals aquestes operacions es
sense embolcalls, aquests s'eliminaran juntament amb els materials d'envasament abans d'introduir-los en el magatzem. Els productes que puguin portar
es podrà vendre la carn ja picada quan compleixi les normes establertes d'envasament i etiquetatge, i quan hagi estat elaborada per indústries autoritzades.
dedicat a aquesta especialitat tan pròxima al disseny gràfic que és l'envasament i l'empaquetament, el publica, el 1966, Robert Rodergas. El
Els grafistes hi aporten un conjunt de mostres d'investigació dintre l'envasament i l'embalatge; les escoles Massana, Elisava i d'Arts Aplicades participen
(maquinària, adobs, insecticides...), i dels outputs agrícoles (envasament, conserves, sucs...), que a poc a poc, ha de ser assumida per les
i venda d'aliments frescos sense envasar; — elaboració, manipulació i/o envasament d'aliments o productes alimentaris en els quals aquestes operacions es
superiors a zero graus. L'embalatge L'embalatge o envasament contribueix plenament a la venda de qualsevol producte; ha d'adaptar-se a
de les comandes, la preparació de les comandes (picking) —inclòs l'envasament i l'embalatge—, el disseny del sistema o xarxa de distribució,
supressió dels productes no rendibles. La branca de la maquinària per a l'envasament i l'embalatge, en canvi, ha estat una de les més dinàmiques per la
ha estat una de les més dinàmiques per la importància creixent de l'envasament i l'embalatge dels productes alimentaris en les societats desenvolupades.
les matèries primeres a les exigències de producció i elements per a l'envasament i l'encaixat), productes acabats procedents de fàbrica (hi ha un moll
combustió espontània; el vici propi; el defecte o la insuficiència de l'envasament; les matèries radioactives i la fusió o fissió nuclear; les diferències
la seva tonnara, la planta de tractament, conserva i envasament de la tonyina i s'hi feia la mattanza, pràctica que ja
aliment durant la seva fabricació, transformació, preparació, tractament, envasament, transport o emmagatzemament, ha de tenir per efecte, o almenys que sigui
seus possibles efectes sobre la salut. Formes de presentació L'envasament dels aliments s'utilitza per protegir-los contra els efectes del
i en facilita el maneig i la comoditat. Hi ha diversos sistemes d'envasament, i la seva elecció depèn de diversos factors entre els quals s'inclouen
i la presentació que se li vulgui donar. Existeixen diferents sistemes d'envasament i presentació dels productes carnis, que inclouen l'embolicat
dels productes carnis, que inclouen l'embolicat tradicional, l'envasament al buit, els sistemes d'envasament en atmosferes modificades
inclouen l'embolicat tradicional, l'envasament al buit, els sistemes d'envasament en atmosferes modificades (MAP) i, més recentment, els
atmosferes modificades (MAP) i, més recentment, els sistemes d'envasament actiu i intel·ligent. Al natural Tradicionalment, els productes
el millor sistema de conservació tant del color com de l'aroma és l'envasament al buit, mantenint sempre el producte en condicions de refrigeració
en els lineals i que estan a disposició dels consumidors necessiten d'un envasament que en protegeixi el contingut tot mostrant les característiques del
el contingut tot mostrant les característiques del producte. Envasament al buit L'envasament al buit és un sistema que segella el producte
mostrant les característiques del producte. Envasament al buit L'envasament al buit és un sistema que segella el producte dins bosses de plàstic on
consumidors la seva avaluació en un envàs atractiu, higiènic i còmode. L'envasament al buit és una presentació molt estesa com a sistema de conservació ja
contaminat la superfície de l'embotit i que en reduirien la vida útil. Envasament en atmosfera protectora L'envasament en atmosfera modificada
en reduirien la vida útil. Envasament en atmosfera protectora L'envasament en atmosfera modificada (MAP) consisteix en l'eliminació i/o
del producte abans del segellat amb materials barrera al vapor. L'envasament en MAP es pot fer al buit, en el qual s'elimina la majoria
de segellar els envasos amb materials barrera. De carn fresca L'envasament de carn fresca vermella en una atmosfera protectora ha augmentat
abans de cuinar-la. De productes curats i cuits Normalment, en l'envasament de productes carnis cuits s'utilitzen atmosferes de aproximadament 70%
gasos o per mantenir la forma de l'envàs. En productes curats i cuits, l'envasament en atmosfera protectora és un sistema alternatiu a l'envasament al buit
cuits, l'envasament en atmosfera protectora és un sistema alternatiu a l'envasament al buit que ha anat creixent en els últims anys, especialment, per a
entre els talls com l'aspecte encerat. No obstant això, aquest tipus d'envasament disminueix la intensitat de l'aroma del producte. En l'envasament en
tipus d'envasament disminueix la intensitat de l'aroma del producte. En l'envasament en atmosfera protectora, cal que el material plàstic utilitzat tingui
en posició horitzontal i evitar-ne l'exposició a la llum. Envasament actiu i intel·ligent L'envasament actiu fa referència a la
evitar-ne l'exposició a la llum. Envasament actiu i intel·ligent L'envasament actiu fa referència a la incorporació d'alguns additius en els sistemes
actiu fa referència a la incorporació d'alguns additius en els sistemes d'envasament (que s'alliberen a l'interior de l'envàs, que s'adjunten a l'interior
a l'interior de l'envàs, que s'adjunten a l'interior dels materials d'envasament o que s'incorporen dins dels propis materials d'envasament) amb
materials d'envasament o que s'incorporen dins dels propis materials d'envasament) amb l'objectiu de mantenir o augmentar la qualitat i la vida útil del
de mantenir o augmentar la qualitat i la vida útil del producte. L'envasament pot anomenar-se actiu quan realitza alguna funció en la conservació de
a més de proporcionar una barrera inert a les condicions externes. L'envasament actiu ha estat definit com l'envasament que canvia la condició de
a les condicions externes. L'envasament actiu ha estat definit com l'envasament que canvia la condició de l'aliment envasat per augmentar-ne la vida útil
sensorials tot mantenint la qualitat del producte envasat. Aquest tipus d'envasament inclou additius o potenciadors de la frescor que poden participar en
o potenciadors de la frescor que poden participar en aplicacions d'envasament i així millorar la funció de conservació dels sistemes d'envasament
d'envasament i així millorar la funció de conservació dels sistemes d'envasament clàssics. L'envasament intel·ligent és aquell que proporciona informació
millorar la funció de conservació dels sistemes d'envasament clàssics. L'envasament intel·ligent és aquell que proporciona informació a l'elaborador, al

  Pàgina 1 (de 2) 50 següents »